• Afhalen mogelijk in Swalmen
  • Parfum samples op aanvraag, 1ste gratis
  • Gratis verzenden bij een bedrag van €75,-

Inschrijven om FM producten te verkopen of VIP account

 

De minimum leeftijd om een account af te sluiten is 16 jaar. De inschrijving is volledig gratis en je zit verder nergens aan vast. Geen jaarlijkse kosten of verplichte maandelijkse afnames.

 

Je wil FM gaan verkopen:

Je zou kunnen beginnen met het bestellen van een starterskit met samples van 150 geuren die FM verkoopt. Nu je account actief is kun je alle producten tegen inkoopprijs afnemen. Een groot voordeel is dat je zelf geen voorraad hoeft op te bouwen omdat FM Group de service van drop-shipping biedt. Met andere woorden: op het moment dat jij een bestelling ontvangt van een klant voer je de gegevens van de klant in en wordt de bestelling bij de klant thuis bezorgd. Je laat de klant vooraf aan je betalen. Houdt hierbij wel rekening met verzendkosten.

 

Hoe werkt het?

De sleutel tot succes ligt bij jou, steek je er veel tijd en energie in dan kan het een fulltime inkomen genereren met uiteindelijk een parttime tijdsbesteding. Niets gaat natuurlijk vanzelf, maar ben je gemotiveerd, heb je doorzettingsvermogen en wil je graag FM producten verkopen dan zul je ongetwijfeld slagen.

Met jouw eigen account zijn er veel leuke acties en challenges waarbij je prijzen kunt winnen of nog meer korting kunt krijgen. Elke week zijn er nieuwe kortingsacties waar je gebruik van kunt maken.
Je eigen FM winkel beginnen kan op veel manieren, online via een webshop, een bestaande schoonheidssalon, nagelstudio of kapperszaak, maar ook vanuit thuis aan je eigen sociale netwerk.

Vandaag nog starten? Vul dan onderstaand formulier in dan wordt je aanmelding zo spoedig mogelijk verwerkt en kun je op korte termijn FM producten verkopen. Met dit account kun je gemakkelijk inloggen bij de FM Group en direct producten bestellen tegen de inkoopprijs. Uiteraard maak ik je wegwijs en help ik je. 

Bedenk je later dat dit toch niet helemaal je ding is, geen probleem. Dan blijf je gewoon gebruik maken van de korting en bestel je voor jezelf of kennissen en that's it, ongeacht welke tijd daarover heen gaat. Je hoeft niets.

Je account wordt dan eigenlijk een VIP account.

 

VIP account:

Je wil voor jezelf een account aanmaken en zelf producten bestellen tegen inkoopprijs. Ook dan kun je onderstaand inschrijfformulier invullen. Je kunt dan altijd gebruik maken van de 30% korting en evt. ook voor vrienden en familie bestellen. 

 

Belangrijk! 

Speciaal voor diegenen die een account afsluiten:

De eerste 10 dagen na activatie heb je 50% extra korting op de catalogusprijs! 

Je hebt de keuze uit maximaal:

- 5 Pure Collection geuren

- 5 Pure Royal Collection geuren

- 2 Utique Collection 100 ml geuren

- 2 Utique Collection 15 ml geuren

- 20 overige beste verkopende producten

 

Heb je interesse? Schrijf je dan vandaag nog in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Nog twijfels, vragen of meer uitleg nodig? Stuur me dan even een berichtje via de mail, zodat ik je meer uitleg kan geven. 

 

Inschrijfformulier